Black Cat Rig Tube - veel meer dan alleen een rubberen buis


De verscheidenheid aan bevestigingsmiddelen in de moderne meervalvisserij is nu enorm en voor de opstelling hebben we de beste onderdelen nodig om een maximale functionaliteit te garanderen. Wat wij nodig hebben voor elke assemblage is een buis van hoge kwaliteit, want alleen daarmee wordt de installatie compleet. De Black Cat Rig Tube is speciaal ontwikkeld voor het moderne meervalvissen en is een essentieel onderdeel van onze meervalassemblages.

"Black Cat Rig Tube - Elk van de drie diameters heeft zijn rechtvaardiging!"

Sven Dombach, Team Black Cat

Of het nu is als knoopbeschermer, U-pose of loodstopper, haakslot of verstijving, de Rig Tube kan universeel worden gebruikt. Hij is verkrijgbaar in drie verschillende diameters en we moeten de dikte variëren naargelang de toepassing. De kleine diameter is ideaal om bijvoorbeeld een bungee rig te maken, en de dikke buis is ideaal om onze krimpverbinding op de mono te beschermen. De rig tube is gemaakt van een siliconen materiaal, het is zeer flexibel en drijft, waardoor de haakgewichten tot op zekere hoogte geneutraliseerd worden bij het opbouwen van de rig.

Bekijk de Black Cat Rig Tubes eens van dichtbij en test ze. U vindt een productvideo direct onder het artikel.

Veel geluk op het water!

Sven Dombach, Team Black Cat

BLIJF BIJ ONS EN VANG MEER VIS !

Bekijk de productcatalogus


Zoek uw Black Cat dealer