Een echt heet ding


Een botte haak kan ons de vis kosten in de beslissende situatie. Daarom moeten we altijd de scherpte van onze haken controleren voordat we gaan vissen. Als we ook maar de geringste twijfel hebben of hij nog past, moet hij opnieuw worden geslepen. De Black Cat diamanthaakslijpmachine is precies voor dit doel ontworpen en is daarom een essentieel onderdeel van onze uitrusting. Bovendien sparen we haken als we ze niet hoeven weg te gooien zodra ze bot zijn. Alle haken in het Black Cat assortiment zijn gemakkelijk opnieuw te scherpen.

"Black Cat Diamant Haak Slijper - Ik heb deze vijl altijd bij me!"

Sven Dombach, Team Black Cat

De Black Cat haakse slijper is ontworpen voor duurzaamheid en functionaliteit. Het onverwoestbare diamanten slijpoppervlak aan beide zijden is vrijwel niet onderhevig aan slijtage, zodat we het gereedschap jarenlang kunnen gebruiken. De inkeping van 90° aan beide zijden maakt het ons gemakkelijker om te werken, want zo wordt onze haakpunt rechtstreeks, aan beide zijden, geslepen in slechts één slijpproces. Fouten kunnen niet echt gebeuren. De haakse slijper heeft een antislip, met rubber bekleed handvat, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is, zelfs met natte en koude vingers. Met een lengte van 15 cm past de hakenmolen ideaal in het daarvoor bestemde gaasvak in onze boottas.

Bekijk de Black Cat haakse slijper eens van dichtbij en test hem. U vindt een productvideo direct onder het artikel.

Veel geluk op het water!

Sven Dombach, Team Black Cat

BLIJF BIJ ONS EN VANG MEER VIS !

Bekijk de productcatalogus


Zoek uw Black Cat dealer