En laat er licht zijn !!!


Wij vissen op meerval, een schepsel dat voornamelijk nachtdieren is en daarom zijn wij 's nachts afhankelijk van een betrouwbare beetindicator. Een buiglamp is zeker een van de oudste en ook een van de meest betrouwbare manieren om beten te detecteren en daarom was het ons doel om een bijzonder solide product in ons hoogwaardige assortiment op te nemen voor de ambitieuze meervalvisser.

"Black Cat Light Depot - Wanneer anderen slechts lichtjes gloeien, schijnt het Black Cat bochtlicht nog helder!"

Sven Dombach, Team Black Cat

Ons Cat Light Depot is een verpakkingssysteem dat bestaat uit een stevig PVC-blik en een zwarte plastic zak binnenin. Dit vermindert afval en de UV-beschermde verpakking zorgt voor een maximale levensduur van de glow-in-the-dark lichtjes. De minimale verlichtingstijd wordt gesteld op 8 uur, maar in de praktijk is gebleken dat de lichtsterkte verscheidene nachten aanhoudt.

Elk Cat Light Depot bevat 45 afzonderlijke kliklampjes in de standaardlengte van 45 mm.

Bekijk het Black Cat Cat Light Depot eens van dichtbij en test onze bendy lichtjes. U vindt een productvideo direct onder het artikel.

Veel geluk op het water!

Sven Dombach, Team Black Cat

BLIJF BIJ ONS EN VANG MEER VIS !

Bekijk de productcatalogus


Zoek uw Black Cat dealer