Record vangst door Wolfgang Tittel !!!


Onze teamvisser Wolfgang Tittel slaagde erin een droommeerval van 260 cm te vangen!

Wolfgang doet verslag:

Op dit moment is het erg moeilijk op de grote rivier PO. Het extreem lage water en de hitte hebben het ons de laatste dagen niet gemakkelijk gemaakt. Toch konden we een droom van een walleye vangen met een lengte van 260 cm. De montering werd direct in de Tod Holz aangeboden, waar we aannamen dat het een potentiële stand was.

Het apparaat:
- Solide bank met een Long Ranger multi reel
Montage:
- Haar tuigage met een 10g EVA U-Pose en de Zeus Universal Leader in een dikte van 0.80mm.

De volle impact van de vis schudde ons uit onze diepe slaap en het gevecht was begonnen. Dankzij de Zeus Universal Leader konden we de vis veilig uit het dode hout in het open water manoeuvreren en hem na enkele meters rivier in de boot landen. We waren zo blij dat ons gejuich tot ver over de rivier te horen was.

Groeten uit het water je Wolfgang

BLIJF BIJ ONS EN VANG MEER VIS !

Bekijk de productcatalogus


Zoek uw Black Cat dealer