Tackle Keeper - Orde is het halve werk!


"Ik pak mijn koffer en neem mee:" Herinnert u zich het populaire kofferspelletje uit de kindertijd? Het klinkt bekend als ik vandaag mijn volgende vistrip plan. Sterke concentratie is hier vereist. Wat moet ik meenemen? Wat mag ik in geen geval vergeten? Er kunnen zich ter plaatse verrassende situaties voordoen. Ik heb altijd alles bij de hand voor elke eventualiteit en neem graag een paar gram extra mee. Beter te veel dan te weinig. Vermist vistuig vergeeft geen fouten. In het ergste geval leiden ze tot de annulering van de tournee.

"Black Cat Tackle Keeper - Everything's Fine"

Jakob Ristau, Team Black Cat

De minimalist schrapt natuurlijk het liefst ballast en zogenaamd overbodige zaken, maar voor de tocht naar het water heb je niet alleen de basics nodig, zoals hengel, reel en lijn. Een reeks kleine artikelen zoals wartels, stalen leaders, spinners, dobbers, lood, tangen, vishaken en aas enz. maken de basisuitrusting compleet en onmisbaar. Zo mooi en wild en kleurrijk. Hier maakt een nauwkeurig opgestelde checklist veel eenvoudiger. Wat gebeurt er nu? Heeft u alles professioneel opgeborgen en snel bij de hand, of gaat alles eerst in een grote zak en rommelt u, als een octopus, veel te lang naar het gewilde gebruiksvoorwerp, waardoor u tijd en zenuwen verliest? Veel sportvissers proberen methoden te vinden om zichzelf te optimaliseren. Ik heb de mijne gevonden. Volgens het motto: "Netheid is het halve werk", pak ik meteen in.

Het slimme boxensysteem van Black Cat is voor mij onmisbaar geworden als het gaat om het opbergen van klein materiaal. De Black Cat Keeper Boxen slaan niet alleen alles snel op, ze zijn ook duurzaam en beschermen aas en materiaal. De Tackle Keeper Boxes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Voor mijn favoriete haken in gangbare maten, samen met kleine artikelen zoals wartels, aasstoppers, loodjes en op lengte gesneden siliconenslangetjes, geef ik de voorkeur aan de versie met een lengte van 28 centimeter, een breedte van 17 centimeter en een hoogte van 4 centimeter.

Ik gebruik graag de hogere Tackle Keeper met een identieke basis maar dan 10 centimeter hoog voor mijn Black Cat Battle Teaser, Black Cat Silent Teaser en de Black Cat Smelly Teaser. Deze doos kan tot 15 teasers bevatten zonder dat ze in elkaar verstrikt raken. Als extra stimulans trakteerde ik mezelf op een "goodie": Al deze boxen passen zo mooi en gemakkelijk in de Black Cat Universal Bucket of ook in de Black Cat Flex Carrier Box.

Beste Zwarte Kat-vrienden, bij de volgende ontmoeting aan het water ligt het antwoord voor de hand als je vraagt: "Hoe gaat het met je, Jakob?" "Dank u, alles is in orde!"

Veel plezier op het water en een vrolijk Pasen-Petri Heil wenst u...

De groeten, Cuba (Jakob Ristau, Team Black Cat)

BLIJF BIJ ONS EN VANG MEER VIS !

Bekijk de productcatalogus


Zoek uw Black Cat dealer