Dingen die je moet weten over de meerval


De bekende redacteur en visgids Benjamin Gründer heeft zijn eerste boek geschreven, de "Catfish Bible"! Daarin brengt het Black Cat team en de testvisser zijn rijke ervaring van meer dan tien jaar begeleiding in.

Wil je een paar voorbeelden? Niet alleen de verschillende onderdelen voor de montage worden onderzocht, maar ook de constructie van de vanginstallaties zelf. Een ander belangrijk aspect van de Bijbel van de meerval gaat over het "lezen" van het water en hoe men er een vistactiek uit kan afleiden. Daarnaast komen essentiële onderwerpen aan bod zoals de nutritionele basis van de doelvissen, hoe de locaties van de vissen in de seizoenen te identificeren, hoe de levenscycli van meervallen te begrijpen, en ten slotte hoe deze kennis in uw visserij te integreren.

 

Vistactiek uit eerste hand

De basisprincipes van de walvisvisserij gemakkelijk uitgelegd
Verder vindt de lezer veel interessante informatie over de meerval: "Wat eet de meerval? Hoeveel voedsel heeft het per dag nodig? Is het het aletende monster in de clubvijver dat honden verslindt en zwemmers leert om bang te zijn? Al deze vragen worden in het eerste deel van de Bijbel van de meerval onderzocht en er worden antwoorden gegeven vanuit de harde praktijk. Op 196 pagina's is er een onvergelijkbare verzameling van onderwerpen over de moderne meervalvisserij.
De lezer vindt altijd belangrijke impulsen voor diverse veelgestelde vragen. Benjamin Gründer neemt de lezer mee en laat zien hoe je passief wallers vangt of actief vis naar de boot lokt. Het maakt niet uit of het nu gaat om de inrichting van de onderwater-positieruimtes, of om het correct vissen op grote meren - de lezer vindt praktische adviezen over al deze onderwerpen. Een groot deel is ook gewijd aan de "tools" voor het vissen op meervallen, zoals boten, echosondes of elektromotoren. Welke boot heeft de visser nodig, welke ruimteverdeling zinvol is, welke verschillen er zijn tussen de verschillende bootklassen, welke motorisering een boot nodig heeft.
 
Het maakt niet uit of je al ervaring hebt met het vissen met een waller of dat je op het punt staat je eerste tour te beginnen, dit boek combineert de kennis van meer dan tien jaar gidsen op de topplekken in Europa en presenteert de basisprincipes van het waller-vissen op een gemakkelijk te begrijpen manier aan elke visser!
Kan worden besteld op info@catfishbibel.de voor 19,95 Euro inclusief verzending binnen Duitsland, verzending na 30.11.2020.

Dingen die je moet weten over de meerval

Enkele foto's van avonturen op het water:


Bekijk de productcatalogus


Zoek uw Black Cat dealer